УСРАНИ СЕ, ДО КОСКА: Сашо и Грујо вчера го поставија баџанакот на Сашо, обвинителот за организиран криминал, Јован Илиевски, за шеф на комисијата за одмерување на затворски казни!!!

0
1407

7941mala

Се поусрани и поусрани се братучедите и фамилијата на власт!!! Вчера, панично и малку комично, тие го назначиле баџанакот на Сашо Мијалков, обвинителот за организиран криминал, Јован Илиевски за шеф на новата комисија за одредување на затворски казни.

Marko-Zvrlevski-i-Jovan-Ilievski

Што би се рекло, ај што ги чуваше досега од позицијата шеф на обвинителството за организиран криминал, сега откако е Катица Јанева во приказнава, тие го поставија на чело на комисијата за затворски казни, за секој случај 😀