Успех за паметење! Тамара заврши на високото 8-мо место на Евровизија

0
654

Тамара Тодевска доминираше на финалната вечер на Евровизија 2019. Таа речиси во текот на целото гласање од жирито беше на првото место.

Нашата музичка дива заврши на високото 8-мо место.

Македонија доби 12 поени од Австрија, Велика Британија, Албанија, Молдавија, Србија, Швајцарија… Вкупно 237 поени од жири. Но, од публиката освоивме само 58 поени.

Секоја чест! Тамара ти благодариме што ни ја овозможи оваа радост за првпат во животот!

Извор : Црно и Бело