(УРНЕБЕСНО ВИДЕО) Климе од К-15 : Груевски ни даде идеја за скечот со Скриена камера

0
1385

klime k

Климе раскажува дека хуморот е многу важен во секојдневната комуникација и дека тој многу придонесува за стварање на позитивна атмосфера, дури кога се разговара и за најсеризните теми, Тој истакнува дека тие техники одлично ги применува премиерот Груевски во своите говори. Исто така, тој за првпат кажува дека лично Груевски им ја дал идејата за култниот скеч „Скриена камера“.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=aoI16maok1Q[/youtube]