УРНЕБЕСЕН ТЕКСТ НА ТРИЧКО : ПОРТИРОТ НА ВЛАДАТА И ВМРОНИТЕ КОИ БАРААТ ОСТАВКА ОД ЗАЕВ

0
957

Портирот

Група вморони протестирале пред владата и барале оставка од Заев.
Излегол портирот и им рекол: Премиерот вечерва нема да даде оставка, дојдете утре.

Утрето дошле вмороните пред владата и пак барале оставка.

Излегол портирот и им рекол: Премиерот вечерва нема да даде оставка, дојдете утре.
И така триесет години вмороните доаѓале пред владата и барале оставка од Заев.

Кога последниот пат портирот излегол да им каже дека премиерот нема да даде оставка, Жмицко рекол: Добро, бе, човек, да не не заебаваш, случајно?

Неее, рекол портирот, ништо во животот не е случајно, освен тоа Заев веќе дваесет години не е премиер.
Фејсбук статус на Бранко Тричковски