УРЕДНИЦИТЕ НА ИНФОМАКС ПОБАРАА СМРТНА КАЗНА ЗА ЉУПЧО ПАЛЕВСКИ

0
1506
  • Во јавноста има иницијатива за враќање на смртната казна и можеби тоа и не е лоша идеја, за убивање на дете и треба да се казнува со бесилка! – уредниците на Инфомакс побараа смртна казна за својот поранешен колега Љупчо Палевски Палчо кој имаше емисии на Инфомакс.