Уредникот на 24 Вести откри зошто оваа недела нема ново издание на емисијата Вин Вин на Оливера Трајковска

0
1017

seadvinvin

Нема потреба за паника, се работи за обичен грип и емисијата продолжува наредна недела. Ова го откри уредникот на 24 вести во вечерашната дебата на 24 Вести.

Најверојатно променливото време и засилениот ангажман околу протестите пред МТВ и протестите за лустрацијата на Јадранка Костова малку ја исцрпило популарната кумановка. Мактел и посакува брзо да се опорави и да уживаме во нови дебати на Вин Вин.