УРЕДНИКОТ НА ИНФОМАКС, МИТОВСКИ: ДОБИВАМ ЗАКАНИ ОД ВМРО ДПМНЕ, МИ ПРАЌААТ ПОРАКИ ВО КОИ ВЕЛАТ – ПАЗИ МЕЧКА ШТО ЌЕ ТИ СЕ СЛУЧИ НА УЛИЦА

0
485

Во вечерашното издание на емисијата ,,Тешки муабети” на ЈутЈуб каналот на порталот ,,Инфомакс”, главниот уредник Александар Митовски изјави дека добивал закани од луѓе на ВМРО-ДПМНЕ, му испраќале пораки со содржина во кои велат ,,ПАЗИ МЕЧКА ШТО ЌЕ ТИ СЕ СЛУЧИ НА УЛИЦА”.