УПС – КУРТОНИТЕ ФАТЕНИ ВО ОФСАЈД СО 1,7 МИЛИОНИ ДЕНАРИ: МЕЃУ ФИРМИТЕ КОИ ЗЛОУПОТРЕБИЛЕ ДРЖАВНА ПОМОШ И АЛФА ТЕЛЕВИЗИЈА СО НАЈМНОГУ ЗЕМЕНИ ПАРИ

0
587

Отварам списокот на фирми што зеле државна помош за вработените, ама газдите си ја ставиле во џеб. И прва по ред, со најмогу земани пари. Ни помалку ни повеќе, 250 000 евра баце!!!

Секој ден ја рушат владата со лажни вести и со тони црна пропаганда и омраза, а владата им дава 250 000 евра помош да не останат без работа?!?! И ај што ги зеле парите, наместо за плати ги дале на друго место, ваљда за сметки за струја за кредити за гориво за телефони?!?!