УМС на ВМРО ги лаже граѓаните дека не се на избирачки список

0
964

До редакцијата на Центарњус пристигна информација од граѓани кои велат дека активисти на УМС ги лажат граѓаните дека не се на избирачки список.

vmro-dpmne-soopstenie-520x320

Како што наведува нашиот соговорник, лицата им тврделе дека провериле во избирачкиот список и дека истите не се впишани. Граѓаните сепак решиле сами да се уверат во истото, по што се испоставило дека сепак истите се впишани во избирачкиот список и го оствариле своето демократско право. Таман кога ќе помислиме дека лудилото на ВМРО е достигнато со заглавување на лифтови, закани и уцени, сепак истите имаат младина за понос која дефинитивно не поседува никакви демократски вредности, в прочем исто како и раководството на партијата.