УЖАС, СЛЕДЕН КОЈ ЌЕ ЗБОРИ Е ЛАТАС: ГЛАВЕН ГОВОРНИК НА ДЕНЕШНИТЕ ПРОТЕСТИТЕ БЕШЕ ЕКС УРЕДНИКОТ НА МТВ ОД ВРЕМЕТО НА ГРУЕВСКИ, КОЈ ОДБИ ДА ГИ ПУШТИ ВО ЕТЕР БОМБИТЕ ЗА КРИМИНАЛИТЕ НА РЕЖИМОТ НА ГРУЕВСКИ!

0
1349

Куртони авокати на мафијата све мој до мојега!!!

Денеска говорници беа адвокатката на Сашо Мијалков и ВМРО ДПМНЕ и екс уредникот на МТВ од времето на Груевски кој како шеф на МТВ одби да ги емитува бомбите за криминалите на Груевци.

Тогаш се направија и протести пред МТВ предвоени од генерал Ангелов.