УЖАС: ПРВИОТ ЧОВЕК НА МЛАДИТЕ НА ВМРО ВО БИТОЛА ПОВИКУВА НА ЛИНЧ НА НАШИТЕ ПОВРАТНИЦИ ОД МАЛТА КОИ СЕ СМЕСТЕНИ ВО КАРАНТИН ВО ХОТЕЛ ЕПИНАЛ

0
1802

Првиот човек на ВМРО-ДПМНЕ на УМС, Марко Јосифовски повикува на јавен линч на нашите повратници од Малта кои поради пандемијата на глобално ниво ќе бидат 14 дена во карантин во хотелот Епинал при што подоцна таа хистерија и параноја се прошири на Твитер и Фејсбук со ужасни коментари против нашите повратници од Малта како ќе ја заразеле Битола како до сега била чиста и слични луди и злобни коментари.