УЖАСЕН И МНОГУ ЗЛОБЕН ЧИН ВО СРЕД КРИЗА – ВМРО ДПМНЕ ГО ДОПРЕ ДНОТО – ОВИЕ СЕ НАЈГОЛЕМО ЗЛО ШТО И СЕ СЛУЧИЛО НА ЗЕМЈАВА: Пратениците од опозицијата ја напуштија седницата на која требаше да се гласаат законите од Петтиот пакет економски мерки

0
554

Пред очите на македонските граѓани се потврди она што го тврдиме долго време, опозицијата, пратениците од ВМРО-ДПМНЕ, Алијанса, Левица, неразумно ја блокираат работата на Собранието во услови на пандемија.

Еве ја седницата, еве го петтиот пакет, и што направи ВМРО-ДПМНЕ, напушта седници, не учествува во работата, бара паузи, одолговлекува…

Ова нивно неодговорно однесување е на штета на граѓаните, на штета на интересот на фирмите.