УБЕДЛИВО НАЈГЛУПА ИЗЈАВА ЗА 2021-ВА ИЗЛЕЗЕ ОД УСТАТА НА ШЕФИЦАТА НА СОЈУЗ НА СТОПАНСКИ КОМОРИ

0
2725

Епа баш дека луѓе умираат затоа човекот се слика до кутија со вакцини затоа што само вакцините се сигурен лек за повеќе луѓе да не умираат и да се спречи пандемијата, плус Венко е министер па мора да покаже медиумски на народ дека стигнале вакцините, со што треба да се слика министерот за здравство, со булдожер?! Ако се слика со мотор зошто со мотор, ако се слика со кутија од вакцини зошто со кутија од вакцини.

Како бе може вакви луѓе да се на толку истакнати високи позиции, оваа земја е феномен!