УБАВА ФОТОГРАФИЈА ПО ЖЕНСКА ЛИНИЈА ПО ПОВОД 12-ТИ МАЈ, МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА МЕДИЦИНСКАТА СЕСТРА И СЕСТРИНСТВО НА ПОЛИКЛИНИКАТА ,,БУКУРЕШТ” КОИ СЕКОЈ ДЕН СЕ ГРИЖАТ ЗА НАШЕТО ЗДРАВЈЕ

0
700

12-ти Мај
Меѓународниот ден на медицинската сестра и сестринството
Да бидеш сестра е голем предизвик,професија која е е водечка фела во здравството секојдневно покажувајќи и докажувајќи ја хуманоста на дело.

Благодарноста и задоволните лица на нашите пациенти се нашата најдрага ПЛАКЕТА,како и најголемиот мотив за нашата професионалност, пожртвуваност,хуманост,храброст, умереност и неизмерна работа..

Комплетниот медицински тим кој неуморно работи на КОВИД имунизацијата во пол.Букурешт од се срце Ви се заблагодарува за секој срдечен и убав збор ,за благодарноста ,за прекрасните насмевки кон сите нас кои и те како ни значат во тешките моменти на истрајност против ова зло наречено КОВИД
ДРАГИ МОИ КОЛЕШКИ,НЕКА НИ Е ЧЕСТИТ ДЕНОТ НА СЕСТРИНСТВОТО ❤️💉🍀🥼💊🩺🩹❤️