ТРТ МИЛОЈКО, ЃЕ Е ЗАПЕЛО – МИЦКОВСКИ СЕ ЖАЛИ: ТЕШКО НИ ОДАТ ПРЕГОВОРИТЕ ЗА НОВА ВЛАДА, НЕМА НИШТО ДОГОВОРЕНО ЗАСЕГА

0
114

– Тешко одат преговорите, нема ништо конкретно засега, можеби после празниците кога ќе се оформи собранието ќе има нешто поконкретно, но засега нема ништо…

Мицковски се пожали на Алфа дека тешко идат преговорите. Епа тешко ќе идат кога тераш кампања со Тиранска Платформа, Федерализација, укинување на Рамковен, Преспански и договорот со Бугарија, кој ќе коалицира со тебе освен ИСИС и Српска Радикална Странка на Шешеа?!