ТРИЧКО : ШТО ЌЕ СЕ СЛУЧИ АКО НА АСФАЛТОТ КИКИФРИКИ СЕ ЛИЗНЕ ОД НЕКОЈ ЏАМ?

0
350

Говно

Што ќе се случи ако Бранко Геровски се лизне од некој џам?

Говно на асфалтот!

Фејсбук статус на Бранко Тричковски.