ТРИЧКО : САШО УПЛАТИЛ 1.2 МИЛИЈАРДИ ЕВРА И РЕЧЕ ЌЕ МЕ ПРАТИ НА КУРС ПО НОВИНАРСТВО КАЈ ГЕРО

0
401

Сашо уплатил 1.2 милијарди евра?!

Ви реков ли дека ќе има нови коски. Не можеш вниманието на една амбициозна нација повеќе од три дена да го држиш на теми какви што се отровниот мазут, дигитализацијата или говорите на Жмицко.

Пред малку зборев со Сашо, човекот ми рече дека е крајно вознемирен од реакцијата на јавноста на нивото на кауцијата со која излегол од Шутка и затоа веќе попладнево уплатил во буџетот 1.2 милијарди евра и купил еден зелен Форд Раптор 150, пик ап како надокнада на Тричковски за џипот што неговите единици му го запалија во мај 2015 година.

ЛПлус рече дека ќе ми ја плати обуката за новинари кај Бранко Геровски.

Фејсбук статус на новинарот Бранко Тричковскtrи.