ТРИЧКО : ПОЛИЦАЕЦОТ И ГОВНОТО

0
908

Полицаецот и говното

Полицаец сопира автомобил, од автомобилот излегува говно, брадесто говно, јас сум пратеник, рекло говното, да, но јас не сум веце школка, рекол полицаецот, мораме да ве однесеме во првиот нужник, добро, рекло говното, подобро во првиот нужник отколку во првата полициска станица, имам имунитет, имам и јас, рекол полицаецот, две дози Фајзер, Уставот и Законот, говно едно.

Фејсбук статус на Бранко Тричкоски.