Тричко му се нуди на Заев како советник за тероризам во Овче Поле

0
1180

Помош

Заев: Доколку се појават екстермистички групи, Шакири може да помогне бидејќи го знае реонот.
Тричковски: Така е, без негова помош групите би скитале без врска, а вака, можат да стигнат до целта со најмали можни загуби!
П.С.
Слбободен сум да се препорачам за советник за безбедност и радикализам за Овче Поле, го знам реонот подобро отколку што може Лупевска да ви го објасни во Топ тема.

Фејсбук статус на Бранко Тричковски