ТРИЧКО : МОЖЕ Е ТРАЈКО НЕВИН, АМА КИКИФРИКИ НЕ Е

0
921

Можеби е Трајко невин, хахаха, но Кикифрики не е! Всушност, и двајцата се говна од големиот шупак на Злото!

Бранко Тричковски.