ТРИЧКО : МИЦКО ФАТИЛ ЗЛАТЕН СВИРКАЧ

0
860

Мицко фатил златен свиркач: -Ако ме пуштиш, ќе ти ги дадам овие материјали од обвинителството-рекол свиркачот, мафтајки со една црвена фасцикла пред носот на Христијан. -Ма, ти си луд-рекол Христијан- тоа е кривично дело! -Знам-рекол свиркачот- затоа те молам да ме пуштиш!