ТРИЧКО: ЛАТАСОВЦИ 30 ГОДИНИ ЈА СИЛУВААТ МАКЕДОНИЈА НЕ САМО КУТРАТА ДЕВОЈКА ВО ФИЌОТО

0
768

И Македонија ја силуваат!

Уште еднаш сакам да и обрнам внимание на јавноста да не и се случи интересот за Латас да и го оттргне вниманието од латасовштината, односно од културната основа на која расте цвеќето на злото , глупоста, просташтвото и омразата. Првото име на латасовштината е вмровштина. Тоа што првиот го правел во некое инспекторско фиќо лидерот на вмро-дпмне со своите латаси во Собранието и медиумите го прави со Македонија секој ден. Сите ние, нека ми прости силуваното девојче, сме ебана страна.
При што пострашно од силувањето е неспособноста да се осети менталната пенетрација која го разорува мозокот. За поздравување е тоа што “Кожувчанка” ја повлекува својата реклама од емисијата на оној лудак, но тој гест ќе биде речиси безначаен ако градоначалникот на Кавадарци не се повлече од партијата. И сите други градначалницици и чесни луѓе кои дозволиле злото да ги освои и да ги натера да му служат. Заедно со оние што маршираа надвор пред владата, а треба да маршираат кон внатре.
Фејсбук статус на Бранко Тричковски.