ТРИЧКО : Каде сте бре ВМРО-вки?! Зошто не се кандидирате за лидерки на ВМРО ДПМНЕ, па кој може подобро од вас да ја води партијата која толку добро и долго го ебеше македонскиот народ?!

0
1619