ТРИЧКО : КАДЕ ОТИДОА ТРИТЕ НАЦИОНАЛИСТИЧКИ МУВИ ГОМНАРКИ БИЛЈАНА, СУЗАНА И ЌУЛАВКАТА?!

0
1165

А, бе, никаде ги нема трите муви зунзари што сереа националистички говна врз македонскиот прозорец кон светот. Билјана, Сузана и Ќулафкана. Стручњаците тврдат дека исчезнатите најверојатно отишле во потрага по загубеното име.Се молат сите што ќе ги забележат да се јават во мвр. – Бранко Тричковски на Твитер.