ТРИЧКО И СВИРКАЧОТ ВМРОН

0
295

Лудаци

Во Офаманаман дојде еден познат вморон,вика, Тричко, јас сум свиркач, сакам да ви откријам една тајна за нас.
Кажи бе, пријателе, му викам јас.
Ние сме луди, Тричко, скроз сме луди!
Е, добро, де, што е тука ново?
Па, тоа што лудилото е вообличено во систем, нашето лудило е лудило со идеја, нашето лудило за Македонија е тоа што за малезискиот авион на летот 370, беше лудилото на пилотот.

Фејсбук статус на Бранко Тричковски.