ТРИЧКО И МАЛЦИНСТВОТО НА МИЦКОСКИ

0
316

Малцинство му е мајката

Дојде во Орешани да ме праша дали сакам да бидам дел од новото парламентарно мнозинство.
Не, му реков, јас отсекогаш сум бил малцинство, уживам да бидам малцинство, убаво е да си малцинство, особено еднолично малцинство, освен тоа немам качулка и се плашам дека ќе ме оставите ко Чавков, хахаха, ќе видам дали треба сам да ја убијам Македонија, нежно, килинг хер софтли, со стил, откако ќе ве средам вас, вие сте касапи ПВЛМК (пизда ви лепа материна кретенскомнозинска!), можете само да се самоубиете, Македонија не е за вас, ниту жива ниту мртва, ниту кога сте малцинство, ниту кога сте мнозинство!

Фејсбук статус на Бранко Тричковски.