ТРИЧКО : ЖЕЛКИТЕ И ВМРО

0
601

Желките и ВМРО

Каде бе желки?
Одиме на прослава на вмро во Скопје.
Е што слават.
Освојувањето на власта, Мицко ќе биде премиер.
Чекајте, па до тогаш има најмалку 20 години.
Да, но и нам ни требаат 20 години да стигнеме од Орешани до Скопје.
Хахаха!
Што ти е природа, еј!

Фејсбук статус на Бранко Тричкоски.