ТРИЧКО : ДРЕСОВИ ОД КОМИТСКА ЧОЈА

0
263

Вмро бара фудбалерите да играат во дресови од комитска чоја и штуцни од македонска овца, а голманот да настапува со тодоралександровска наметка, кој ќе му даде гол кога ќе се расшири како лилјак во лет, хахаха, инаку следи блокада, нормално.

Фејсбук статус на Бранко Тричковски.