ТРИЧКО ГИ ОТЕПА ЗУНЗУРКИТЕ : СПРЕМНИ СМЕ ДА ГИ ДАДЕМЕ ГЕРО, МИЛЧИН И МИЛОШОВСКИ НА БУГАРИТЕ ВО ПАКЕТ ЗА ЕДНО ЕВРО!

0
960

Стручниот штаб на “Корзо” го одобри трансферот на Гоце Делчев во репрезентацијата на Бугарија со право на важни натпревари да игра и за Македонија.Цената е 500 милиони евра.Ако во пакетот одат и Милошоски,Геровски и Милчин, спремни сме да ја спуштиме вредноста на едно евро!

Бранко Тричковски