ТРИЧКО : ВМРОВЦИТЕ ЌЕ ЗАГИНАТ СОСЕ ЦЕЛА ПАРТИЈА ЗА ЕДНА БУДИМПЕШТАНСКА БУДАЛА

0
951

А, бе, неверојатна работа, цела партија ќе испозагинат за една будимпештанска будала, замислете да се жртвуваа вака за Македонија, мислам да испоумреа сите уште во 91 или, еве, нека биде 92,93 година, кај ќе ни беше крајот!