ТРИЧКО : ВМРОВЦИТЕ СО ЦЕНОВНИК ЗА ГУШКАЊЕ СО МИЦКО ОД НАПРЕД И ОД ПОЗАДИ, СО И БЕЗ КОНДОМ

0
972

Регулаторната комисија на вмро-дпмне утврди нови цени на гушкањето со Мицко: Гушкање од напред 10 евра Гушкање од позади 30 евра Гушкање со презерватив напред/позади 10/30 евра Гушкање без презерватив напред/позади 30/100 евра Цената на посебните желби се утврдува на лице место.

Бранко Тричковски на Твитер.