ТРЕТ ШОК НА ИВАНОВ: Нека си продолжи СЈО со работа по изборите, но не пред изборите?!?!

0
637

Иванов штотуку го изјави следново: – “Сјо нека си работи после избори колку сака, но не и пред избори”?!?!?!?!

ПРЕСОТ СЕ ПРЕТВОРИ ВО ТОТАЛНО ФИЈАСКО!!!