ТРЕНЧЕВСКА : ПО СООБРАЌАЈКАТА НА ПАТОТ ШТИП – РАДОВИШ СИТЕ СМЕ ВО ДОБРА СОСТОЈБА

0
503
Драги другари и другарки!

Попладнево, по завршување на службените активности во мојата родна Струмица, на патот кон Скопје, се случи сообраќајна незгода, по која сакам да ги информирам сите мои најблиски и граѓаните дека сите сме во добра состојба.

Ви благодарам на сите за искрените повици, пораки и загриженост за нашата добросостојба.

Вечерва токму пред Бадник и големиот христијански празник Божиќ, чувствувам благодарност што Бог ме чуваше мене и мојот тим. Луѓето со кои го поминувам секој ден.

Ви посакувам мир и спокој овие денови.
Фејсбук статус на Јована Тренчевска