ТРЕНДО УШТЕ ПЛАЧЕ ПО ГРУЈОТА И ГО КОЛНЕ ЗАЕВ КАКО СТАРА ВЕШТЕРКА, ШТО БАРАЛ ОД МУРТИНО ДА ИДЕ ВО СКОПЈЕ…

0
1042

Куртон Трендо сеуште цимоли по Грујо и го колне премиерот Зоран Заев како стара вештерка демек што барал од Муртино да иде во Скопје?!