ТРЕНДО ТОТАЛНО ОДЛЕПИ: Ало бе ВМРОЊО, што бидна со искулиран фраер, нели македонска политика е за неизживеани сељаци?!

0
932

Десет години на Офф Нет речиси и да немаше мак политика. Само политички настани за Норвешка и Шведска и војните во Африка.

На прашања зошто бе Трендо молчиш за срањата на Груевци, тој коментираше дека мак политика е само за сељаци кои немаат сопствен живот.

И падна ВМРО и одеднаш Трендо стана неизживеан сељак?!