ТРЕНДО НАМЕСТО ДА СЕ ИЗВИНИ ЗА ШЕГИТЕ НА СМЕТКА ВРЗ ПОКОЕН МЛАДЕНОВ СЕ ДОЗАКОПА, стана колумнист на Курир заедно со Ранду, Латас, Мирка, Илче Гебелс и остала банда!

0
1087

trendozmie2

trendokurir