(ВИДЕО) ТРЕНДО ГО ДОПРЕ ДНОТО : МИЛЕНКО НАПРАВИ ЕМИСИЈА ВО КОЈА СО ВОСХИТ ЧИТАШЕ СТОРИИ ОД ОФФ НЕТ!

0
1017

Еееј Трендо го допре дното, Миленко посвети пола емисија на Офф Нет и одушевено читаше фашистички расистички стории од Офф Нет каде Трендо плука по Бугарите.