ТРАЈКО СЛАВЕСКИ ЗА НОВАТА ПАРТИЈА НА ДАНЕЛА: ЗОМБИ ЗАБАВА!

0
438

Претседателот на советот на Град Скопје од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Трајко Славевски со свој коментар на социјалната мрежа ,,Х” ја нарече партијата на актуелната градоначалничка на Скопје, Данела Арсовска ,,Зомби забава”.

  • “Зомбите се оживеани мртовци. Можат да одат, да мислат (понекогаш) и да напаѓаат живи луѓе. Повеќето од нив ги јадат мозоците на живи човечки суштества. Кај зомбите срцето, плуќата и мал дел од нивниот мозок сеуште функционираат”.(Wikipedia, Encyclopedia Brittanica и сл.), напиша на социјалната мрежа ,,Х” претседателот на советот на Град Скопје, Трајко Славевски.