ТРАЈКОВСКА : ПРЕД ЦУНАМИТО ДОАЃА ПОТРЕС

0
204
  • Што значи изјавата дека ова е цунамито што доаѓа дека на 8ми ќе ги покаже своите резултати. По правило пред цунамито е некаков потрес, и сега дефиницијата е кога се случи потресот за да биде најавено цунамито.

Оливера Трајковска во ,,Вин Вин”.