ТРАЈАНОВ: СО ГРУЕВСКИ СЕ РАЗИДОВМЕ ЗАТОА ШТО БАРАШЕ ОД МЕНЕ ДА ГО ЛАЖАМ НАРОДОТ ДЕКА ПРИСЛУШКУВАЛЕ ЖОЛТИ КОМБИЊА

0
619
  • Лидерот на ДС, Павле Трајанов во интервју за ,,Радио Лидер” кај Љупче Златев изјави дека со Груевски се разидоа само затоа што од него било побарано да излезе со изјава дека во земјава прислушкувале жолти комбиња а не ДБК и Сашо Мијалков.