ТРАНСФЕР МАРКЕТ: Прва жртва од коронавирус во фудбалот во Македонија

0
1003

Поранешниот фудбалер, Ермир Зулбеари е првата жртва во фудбалот во Македонија, откако почина на 36 години на Инфективната клиника во Скопје, јави Окулус Њус. Поранешниот фудбалер освен коронавирус имал и срцеви проблеми.

Зулбераи е добро познато име во македонскиот фудбал, играше за ФК Градец, за да подоцна да стане сопственик на истиот клуб.

Ермир зад себе остави сопруга и три деца, од кои најмалото има само 7 месеци.

ИЗВОР: ТРАНСФЕР МАРКЕТ