ТРАМП ГИ ПРЕВЕСЛА И ГИ ШОКИРА ЌОСЕВЦИТЕ ОД ГРУЈО : АМЕРИКАНСКИОТ АМБАСАДОР ЏЕС БЕЈЛИ ДОБИ МАНДАТ ОД ТРАМП!!!

0
2137

Е ова се вика шок, по толку време фрлање дрва и камења од страна на ќосевците на Грујо и по толку шпартање со пароли за Трамп сега им ги еба сите планови и му додели нов мандат на актуелниот амерички амбасадор во Македонија, Џес Бејли кој важи за амбасадор по кариера и кој не е политички кадар на Обама. Сега Трамп гарант е крив, ај ебати работата ебати, кога не оди не оди а ќосевците на Грујо ќе мора да чекаат пет години и претседател на САД по нивни терк за конечно да се решат од СДСМ,СОРОС и СЈО.

15977491_10211953953474670_4658824536474039128_n