ТРАГИ КОМЕДИЈА НА КУРТОН АЛФА – ЕДЕН ОД БИВИС И БАТХЕД: МИЦКОВСКИ НА БРИФИНГ МИ КАЖА ДЕКА БУЧКОВСКИ ЌЕ ПОТПИШЕЛ СЕ ШТО БАРААТ БУГАРИТЕ, НЕ ЗНАМ ДАЛИ Е ТОА ТОЧНО, АМА АЈДЕ СИТЕ ДА ИЗЛЕЗЕМЕ НА ПРОТЕСТ?!?!

0
410

Вистинска траги комедија се одвиваше синоќа на куртон Алфа во емисијата Заспи Ако Можеш. Еден од двајцата водители (кои ние на мактел ги нарекуваме БИВИС И БАТХЕД по славната цртана серија од 90-тите на музичкиот светски канал MTV), мртов ладен го изјави следново:

– Бев на брифинг кај Мицковски, он тамо ни кажа на сите новинари дека Бучковски изјавил дека ќе потпише се што бараат Бугарите, не знам дали е тоа точно, но сепак ајде сите да излеземе на протести и да ја спасиме државата и народот!!!

Замислете која е ова небулоза. Мицковски му кажал, не знае дали е тоа точно и повикува на протести?!?! Не известува, туку шири шпекулации и партиски агитира да се протестира на база на шпекулација?!?! Па ова го нема ниту во АФРИКА!!! И после се бунат ако ги нарекуваме партиска куртон телевизија?!?!