ТРАГИ КОМЕДИЈА, ВРВОТ НА ВМРО СЕ ПАТОЛОШКИ ЛАЖОВИ: АЦО ОД ВЕЛГОШТИ МУ ГО ОБЈАСНУВАЛ НА ПРЕМИЕРОТ КОВАЧЕВСКИ КОНЦЕПТОТ БРЗА ПРУГА АМА ОВОЈ НЕ МОЖЕЛ ТОА ДА ГО РАЗБЕРЕ, БИЛО МНОГУ КОМПЛИЦИРАНО ЗА НЕГО

0
532
  • Многу е ова комплицирано за владата, тоа е како пред 100 години кога се појавил автомобилот а оние што користеле коњи не сакале да се откажат од коњите па ги исмевале колите…

Ацо Лигња Николовски од Велгошти Охридско, кој е правник, му го објанувал концептот на брза пруга на премиерот Ковачевски кој завршил средно во САД а сега е професор на факултет и бил 25 години технички и маркетинг директор на македонски телеком и го има воведено мобилниот интернет 4 Г и оптичкиот интернет во земјава не можел да разбере што е брз воз, Ацо му објаснувал и кренал раце?!