ТРАГЕДИЈА – НА КОЕ ДЕРЕЏЕ ПАДНА БРАНКО: ЛАТАС ДА ГО ЦИТИРА И ДА ГО ФАЛИ НА КУРТОН АЛФА!

0
476

Латас на куртон Алфа пола саат го фалеше Бранко. Бил голем политичар, бил легенда, бил величина, бил ова бил она…

Еееј на кое ниско дереџе падна Бранко, да го цитираат и фалат на куртон Алфа.