ТОШКОВСКИ ОД АТИНА : ОБЕЗБЕДЕН Е КОНТИНУИТЕТ И НАВРЕМЕНА ИСПОРАКА НА ОБРАСЦИ

0
164

На средбата се разговараше за можноста да се забрза динамиката на производство и испорака на обрасците и беше заклучено дека ќе биде обезбеден континуитет и навремена испорака на обрасци за патни исправи за нареден период.Со ова се обезбедуваат услови за машините за производство на пасоши да работат без прекин и со полн капацитет и во месеците мај и јуни.