ТОТАЛНО ЛУДИЛО И КЛАТИКУРИЈАДА СЕ СЛУЧИ СИНОЌА НА ОФИЦИЈАЛНИОТ ФАН ПЕЈЏ КАЈ ЛИДЕРОТ НА ВМРО-ДПМНЕ ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ, МАЈКИ И ШАЈКИ ДО КОСКА, ПЦУЕЊЕ ОД ПРВО ДО СЕДМО КОЛЕНО, ВИСТИНСКА ИНТЕРНЕТ ВОЈНА СО АКТИВИСТИ НА ЛЕВИЦА!

0
998

Синоќа на официјалниот профил на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски се случи тотално лудило, му попуштија очигледно нервите на човекот па почна да се прави лом со активисти на ,,Левица” од мајки до шајки, ,пцуење како кочијаш а не како лидер на политичка партија, ова е неверојатно и недозволиво за еден лидер на почитичка партија посебно за лидер на опозиција да спадне на ова ниско ниво на комуникација.