ТОТАЛНА КЛАНИЦА И ТЕПАЧКА ВО ТАБОРОТ НА АНТИВАКСЕРИТЕ : ВМРО Е ВО БИТКА СО ЛЕВИЦА, ЛЕВИЦА СО БОЈКОТИРАМ, БОЈКОТИРАМ СО РОДИНА, РОДИНА СО ЈАНКО БАЧЕВ И ТАКА НАТАМУ СЕ У КУРАЦ ПА ЛЕВО

0
417

Во таборот на антиваксерите од страна на ВМРО-ДПМНЕ не се знае кој со кого е во војна и кој на кого сака да му умре козата.