ТОТАЛНА ВОЈНА И КЛАНИЦА ВО СТУДИОТО НА КАНАЛ 5, ФИЛИПОВСКИ ДО МУЦУНСКИ : ОСУМ ГОДИНИ СТЕ НА ДРЖАВНА ЦИЦКА, УШТЕ ЛИ САКАТЕ ДА ЦИЦАТЕ?! ЕПА НЕМА ВЕЌЕ ДА ЦИЦАТЕ!

0
913

Жестока дебата водат кандидатите за градоначалници на Аеродром, Тимчо Муцунски и Александар Филиповски на телвизија Канал 5.

Во еден момент Муцунски го обвини Филиповски дека неговата фирма, откако СДСМ е на власт, добила 15 милиони евра државни пари.

Филиповски одговори дека тоа не е точно: -Вие осум години сте на државна цицка и со ништо не придонесувате. Нашата фирма обезбедува храна за 100 семејства. Таа е успешна фирма со години. Работи повеќе од 30 години, рече Филиповски.