ТОТАЛЕН ХАОС НИЗ ЦЕЛА ФРАНЦИЈА : ПОЛИЦИЈАТА ВО МАРСЕЈ АПСИ ОГРАБУВАЧИ НА ОБЈЕКТИ

0
651

Низ улиците на Марсеј локалната полиција успеа да совлада неколку ограбувачи кои ги нападнаа локалните продавници кои како параван на протестите поради убиството на 14 годишното момче од страна на жандармеријата ги користат моментите да ограбат некој објект.

Полицијата на Марсеј очигледно добро си ја работи работата со овие лудаци …